Sunday 26 June 2011

Takkekort 2

Dette takkekortet har jeg laget i to eksemplarer; ett til mamma & pappa og ett til svigermor, som takk for all hjelp vi fikk da vi flyttet.

Mønsterarkene som er brukt er nok en gang fra
DCWV's Street Lace stack.
Penny Black stempelet er fargelagt med Distress Ink, mens teksten fra Stempelglede er trykket med fargen Peeled Paint. Den har også fått et lag Glossy Accents på seg, for å gi litt dybde. Det samme har motivstempelet, men det synes ikke noe særlig på dette bildet.
Dråpen oppe i hjørnet er også Glossy Accents.
Jeg har óg brukt en kantpuncher fra Martha Stewart ("Double Loops"), samt to brads fra Papermania.

Sunday 19 June 2011

Takkekort

Vi fikk en diger søppelsekk med arveklær av naboen til mamma og pappa forleden, og da er det jo på sin plass å sende et takkekort!

Saturday 18 June 2011

Bursdagskort til svoger!

Dette kortet lagde jeg til samboeren til min kjære søster da han hadde bursdag for ikke så lenge siden. Det ble veldig enkelt, siden vi driver i flytting, og alle scrappesakene mine ikke var pakket ut ennå.


Friday 17 June 2011

Tid for dåp!

Nå nærmer dåpsdagen til minstemann seg.
Derfor har jeg selvfølgelig laget invitasjoner og bordkort for anledningen.

Da jeg skulle lage invitasjonene, googlet jeg litt rundt for inspirasjon. Jeg visste hva jeg ville ha - noe enkelt, men stilrent - men ikke helt hvordan jeg ville ha det. Svaret fant jeg i Soffi's Verden! Tusen takk for super inspirasjon, Ann Sofi, og for at jeg får lov til å legge ut mine "kopier" her i bloggen min. :)

INVITASJONER:


Nok et vintage bursdagskort

Dette kortet lagde jeg for en god stund siden til min svigerbestemor på Dovre.